Agilent 5800 ICP-OES

Instrument Agilent 5800 ICP-OES je optični emisijski spektrometer z izvorom ICP, zasnovan za zasedene laboratorije, ki si želijo povrniti izgubljeni čas. Ta pametni ICP s svojim vgrajenim ekosistemom senzorjev, algoritmov in diagnostike lahko prepozna težave, še preden se pojavijo, kar poveča čas delovanja in zmanjša število vzorcev, ki jih morate ponovno izmeriti.
Noben drug induktivno sklopljeni plazemsko-optični emisijski spektrometer (ICP-OES) vam ne more omogočiti takšnega vpogleda v vaše vzorce in pravilno delovanje instrumenta, zato vam 5800 ICP-OES z zmogljivo programsko opremo ICP Expert pomaga, da dobite pravi rezultat, prvič, vsakič.

 

Uradna predstavitev proizvajalca

Proizvajalec

Agilent

Dobavni rok

1 mesec

Brošure

Agilent 5800 ICP-OES

Aplikacijski zapisi

Analysis of Soils, Sediments, and Sludges by ICP-OES per US EPA 6010D
Analysis of Waste Samples According to US EPA Method 6010D
Determination of Nutrients and Micronutrients in Milk Powder
Improved Accuracy in the Measurement of Wear Metals and Additives in Lubricant Oils by ICP-OES

Rapid Analysis of Elemental Impurities in Battery Electrolyte by ICP-OES

Video

Opis

Agilent 5800 ICP-OES

  • Pametno sledite pravilnemo delovanju svojega instrumenta, tako da zmanjšate čas izpadov in stroške vzdrževanja s senzorji in števci, ki opozorijo uporabnika, ko je potrebno vzdrževanje.
  • Preprečite zapravljanje časa in stroškov odpravljanja težav s funkcijo Neb Alert, ki neprekinjeno nadzira razpršilec in vas opozori, kdaj razpršilec potrebuje čiščenje ali pušča.
  • ICP Expert vključuje podatkovno analitiko in pametne algoritme, ki pomagajo odstraniti ugibanja pri razvoju metode in avtomatizirati odpravljanje težav, vključno z vgrajenim popravljanjem ozadja (FBC), hitro avtomatizirano tehniko prilagajanja krivulj (FACT), popravljanjem elementov (IEC) in IntelliQuant.
  • Z vertikalno usmerjeno zasnovo gorilnikov zmanjšajte čas izpadov čiščenja in zagotovite manj nadomestnih gorilnikov.
  • Kot najmanjši razpoložljivi ICP-OES 5800 ne samo prihrani dragocen prostor na delovni površini, ampak tudi zniža stroške lastništva. Optična postavitev je kompaktna, zato jo je mogoče hitro očistiti, kar zmanjša čas čakanja, preden lahko vzorce izmerimo.

Scroll to Top

Prijava na servis

Kontaktirajte nas