Agilent 5900 ICP-OES

Sistem Agilent 5900 SVDV ICP-OES je optični emisijski spektrometer, zasnovan za laboratorije z visoko zmogljivostjo, ki zahtevajo najboljše. Omogoča hitro in zanesljivo analizo ter nižje stroške na vzorec kot kateri koli drugi ICP-OES.

Z inovativno optiko proste oblike, ekosistemom vgrajenih senzorjev, algoritmov in diagnostike ter popolno optimizacijo, vam bo ta pametni ICP zagotovil prednost pred konkurenco.

Uradna predstavitev proizvajalca

Proizvajalec

Agilent

Dobavni rok

1 mesec

Brošure

Agilent 5900 ICP-OES

Aplikacijski zapisi

Analysis of Soils, Sediments, and Sludges by ICP-OES per US EPA 6010D

Rapid Analysis of Elemental Impurities in Battery Electrolyte by ICP-OES

The Fastest and Smartest Way to Analyze Water Samples by ICP-OES

Video

Opis

Agilent 5900 ICP-OES

  • Omogoča analizo več vzorcev z nižjimi stroški s sinhronim navpičnim dvojnim pogledom (SVDV), ki uporablja edinstveni dikroični spektralni kombinator (DSC), ki omogoča zajemanje tako aksialnih kot radialnih pogledov plazme v enem branju, kar zagotavlja natančne rezultate v zelo kratkem času.
  • Pospešite analizo in zmanjšajte uporabo argona, hkrati pa dosežite najvišjo analitično natančnost z uporabo integriranega naprednega sistema ventilov (AVS), vključenega v 5900 ICP OES.
  • Začnite zbirati podatke v nekaj sekundah, ne da bi morali izbrati, katere elemente ali valovne dolžine analizirati, s pomočjo IntelliQuant Screening.
  • Ugotovite več o svojih vzorcih z uporabo edinstvene funkcije IntelliQuant Agilent z zajemanjem podatkov iz celotnega obsega valovnih dolžin. IntelliQuant prepozna spektralne motnje in nudi priporočila, s katerimi boste vsakič dobili prave odgovore.
  • Sledite pravilnemu delovanju svojega instrumenta, tako da zmanjšate čas izpadov in stroške vzdrževanja s senzorji in števci, ki opozorijo uporabnika, ko je potrebno vzdrževanje.
  • Preprečite izgubljen časa in stroške odpravljanja težav s funkcijo Neb Alert, ki neprekinjeno nadzira razpršilec in vas opozori, kdaj razpršilec potrebuje čiščenje ali pušča.
  • Avtomatizirajte odpravljanje težav in uporabite pomoč pri snovanju metde z uporabo pametnih algoritmov, vgrajenih v programsko opremo ICP Expert - vključno s Fitted Background Correction (FBC), Fast Automated Curve-fitting Technique (FACT), Inter Element Correction (IEC), IntelliQuant in Intelligent Rinse.
  • Izboljšajte nadzor nad produktivnostjo in kakovostjo s pomočjo programske opreme ICP Expert Pro, ki uporabniku omogoča dostop do neposrednega izvoza v Microsoft Excel, replike po meri, integrirano delovanje samodejnega razredčevanja prepFAST, hitrost QC in druge napredne funkcionalnosti programske opreme.

Scroll to Top

Prijava na servis

Kontaktirajte nas