Cary 60 Multicell UV sistem za raztapljanje

Agilent Cary 60 Multicell UV sistem za raztapljanje za delovanje uporablja ksenonsko bliskavico, vzorce zajema iz aparature 708-DS hkratno ter jih sekvečno izmeri. Vsaka posoda za raztapljanje je povezana z ločenima vzorčevalnima cevkama in pretočno kiveto. Tako navzkrižna kontaminacija vzorcev ni mogoča. Moderna programska oprema, ki je skladna z 21 CFR part 11 okoljem, omogoča hkratno povezavo dveh instrumentov na en vzorčevalnik in spektrofotometer.

Loading...
Proizvajalec

Agilent

Kataloška številka

G7926A

Dobavni rok

1 mesec

Brošure

Cary 60 multicell UV

Opis

Za izvajanje meritev Agilent Cary 60 Multicell UV sistem za raztapljanje uporablja programsko opremo UV Dissolution ki se lahko namesti na stacionarni ali prenosni računalnik. Programska oprema je zgrajena modularno. Za zaključene operacije, npr. merjenje koncentracije, snemanje spektrov, so na voljo ločene aplikacije. To pripomore k preglednosti programa in preprostosti uporabe. Po potrebi so na voljo tudi napredne funkcije, npr. korekcija ozadja v primeru motnosti vzorcev, zagon ločenih metod na aparaturi za raztapljanje, administracija uporabnikov skladna z 21 CFR part 11 in podobno. 

  • Na voljo v konfiguracijah z enim ali dvema aparaturama za raztapljanje.
  • Pretočne kivete z različnimi optičnimi potmi od 0,2 do 10 mm.
  • Na voljo osem merilnim mest za pretočne kivete za vsako aparaturo za raztapljanje. Sistem lahko meri slepo in standard pri vsaki vzorčevalni točki ali pa uporablja prej določene umeritvene krivulje.
  • Sistem se lahko konfigurira s peristaltično črpalko ali pa z avtomatskim vzorčevalnikom Agilent 850-DS.
  • V primeru uporabe Agilent 850-DS se lahko vzorci po potrebi filtrirajo in odlagajo v različne tipe pladnjev in posod.
  • Sistem se lahko konfigurira kot zaprta zanka – vzorec se izmeri in vrne nazaj v posodo.
  • V primeru uporabe dveh sistemov aparatur za raztapljanje Agilent 708-DS hkrati, lahko v programski opremi za vsak sistem zaženemo ločeno metodo.

Podobni izdelki

Scroll to Top

Prijava na servis

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas