Proizvajalec | CEM |
---|---|
Dobavni rok | 1 mesec |
CEM ProFat
Ekonomičen sistem za hitro analizo maščob v surovem / pred mletem mesu.
S sistemom ProFat lahko hitro določite vsebnost maščob, vlage in beljakovin v surovem in pred mletem mesu. Ta kompaktni sistem zavzame malo prostora in je ekonomična rešitev, ki zagotavlja zelo natančno in ponovljivo analizo maščob. Za razliko od tehnike NIR, ki analizira le majhno površino vzorca, sistem ProFat analizira celoten vzorec.
Lastnosti:
• Natančna analiza maščobe surovega mesa v samo 2,5 min.
• Direktna metoda, ki analizira celotni vzorec.
• Brez drifta, ponovno umerjanje ni potrebno.
• Nizki lastniški in uporabni stroški.


Brošure
Video
Povezava na spletno stran proizvajalca
Literatura
Opis
Sistem omogoča natančno in hitro določitev maščobe v surovem mesu, kar je ključnega pomena za povečanje donosnosti. To proizvajalcem omogoča bolj natančen nadzor nad stroški surovin in kontrolo mešanja. ProFat ponuja izjemno zmogljivo metodo za določanje maščob in za razliko od metode NIR analizira celotni vzorec do mase 5g. Sistem uporablja izjemno natančen postopek sušenja AOAC in v kombinaciji z analizo celotnega vzorca, zagotavlja rezultate z bistveno večjo natančnostjo kot katerikoli postopek z metodo NIR. Uporaba je enostavna in zajema postavitev vzorca na pravilno mesto in zagon sistema. Za analizo vzorcev, ki so kuhani ali je dodana voda predlagamo uporabo sistema ORACLE.