Merel se pridružuje dogodku MICROPLASTICdays

Z velikim veseljem napovedujemo udeležbo na izobraževalnem dogodku MICROPLASTICdays, ki se bo odvijal na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani. Dogodek, ki bo potekal od 16. do 18. aprila 2024, je osredotočen na izobraževanje, povezovanje in napredovanje znanja na področju mikroplastike, metrologije in standardizacije. Dogodek je plod sodelovanja med člani raziskovalne ekipe PLANTERASTICS, COST Akcijo PRIORITY in podjetjem MEREL. 

Kaj lahko pričakujete? Na dogodku bodo potekale delavnice, seminarji in demonstracije analize mikroplastike, ki vam bodo omogočile poglobljen vpogled v problematiko in najnovejše rešitve. Prav tako boste imeli priložnost mreženja z vodilnimi raziskovalci in strokovnjaki na tem področju. 

Kje? Dogodek bo potekal tako online kot v živo na naslovu Večna pot 113, Ljubljana, Slovenija.

Kako se prijavim? Registracija je odprta, udeležba pa je popolnoma brezplačna. Obrazec za registracijo in dodatne informacije so na voljo FKKT spletni strani. 

Zakaj udeležba? MICROPLASTICdays ponuja odlično priložnost za poglobitev znanja o mikroplastiki, vplivih na okolje in zdravje ter najnovejših metodah za odkrivanje in analizo. Bodite del rešitve in prispevajte k boljšemu razumevanju in obvladovanju tega globalnega izziva. 

Za več informacij obiščite spletno stran FKKT, kjer je na voljo obrazec za prijavo in podrobnejši program dogodka. 

Scroll to Top

Prijava na servis

Kontaktirajte nas