Razširitev garancijskega obdobja za Agilent UV-Vis spektrofotometre in spektrometer Cary Eclipse

Podjetje Merel, z več kot 30-letno tradicijo, se utrjuje kot vodilni partner na področju UV-Vis spektrofotometrije in fluorescenčne spektroskopije v Sloveniji. Z nenehnim nadgrajevanjem našega asortimana in storitev zagotavljamo, da so naše stranke vedno korak pred drugimi. Danes smo ponosni, da lahko delimo z vami novico, ki bo dodatno izboljšala vašo laboratorijsko prakso.

 

Pomen inovacij v podjetju Merel

 

Merel d.o.o. že desetletja predstavlja sinonim za kakovost in inovativnost v laboratorijskem sektorju. Naše dolgoletne izkušnje in nenehno stremenje k izboljšavam omogočajo, da svojim strankam nudimo ne le produktno odličnost, ampak tudi vrhunsko podporo in servis. Ta zavezanost kakovosti je temelj za najnovejšo ponudbo, ki jo predstavljamo danes.

 

Predstavitev 10-letne garancije

 

Z veseljem naznanjamo, da od 1. aprila 2024 vsem novim uporabnikom instrumentov Agilent UV-Vis Cary 60 in Cary 3500 ter fluorescenčnega spektrometra Cary Eclipse nudimo ekskluzivno 10-letno garancijo na svetlobne vire. Ta garancija je odraz našega zaupanja v kakovost in zanesljivost naših instrumentov ter zagotovilo, da boste lahko svoje delo opravljali brez skrbi glede vzdrževanja in morebitnih nepredvidenih stroškov.

 

Prednosti dolgoročne garancije

 

Podaljšanje garancijskega obdobja na 10 let pomeni, da lahko naši uporabniki pričakujejo manjše vzdrževalne posege, nižje stroške obratovanja in povečano zanesljivost svojih meritev. To ne samo da zmanjšuje operativne stroške, ampak tudi omogoča laboratorijem, da nadaljujejo svoje delo brez zastojev, kar je še posebej pomembno v visoko reguliranih industrijskih okoljih, kjer je vsak neplaniran zastoj kritičen.

Naša nova garancijska politika je zasnovana tako, da podpira vaše ambicije in zagotavlja, da so vaši laboratorijski instrumenti tako zanesljivi kot vi sami. Vabimo vas, da izkoristite te prednosti in se obrnete na nas za več informacij ali za nakup. Z Merel d.o.o. je vaše laboratorijsko delo v varnih rokah.

 

Za več informacij o nakupu in garanciji nas obiščite ali kontaktirajte na nejc.zorko.horvat@merel.si ali aljaz.sporin@merel.si.

Scroll to Top

Prijava na servis

Kontaktirajte nas