Nova doba standardov – v Slovenijo je prišel Labmix24

Z veseljem sporočamo, da smo postali uradni zastopnik podjetja Labmix24 za Slovenijo. Labmix24, podjetje, ki se uvršča med 1000 najhitreje rastočih v Evropi, predstavlja novo dobo na področju standardov in referenčnih materialov.

 

Leta 2014 sta Ingo Glass in Stefan Limbach ustanovila Labmix24 s strastjo do zagotavljanja osebne, zanesljive in zaupanja vredne osnove za dobavo visokokakovostnih referenčnih materialov, standardov. Njihova predanost odlični storitvi je privedla do uvrstitve v elitno skupino najhitreje rastočih podjetij v Evropi, ki jo je leta 2021 priznala tudi revija Financial Times.

Z našim partnerstvom z Labmix24 si prizadevamo ponuditi Sloveniji visokokakovostno in cenovno konkurenčno alternativo trenutni ponudbi na trgu referenčnih standardov. Naš cilj je postati dolgoročni in zanesljiv partner za certificirane referenčne materiale ter standardne referenčne vzorce vsem, ki se trenutno soočate z dolgimi roki dobave in visokimi cenami.

Verjamemo, da bomo skupaj postavili nove standarde na slovenskem trgu. Za vprašanja smo dosegljivi na aljaz.sporin@merel.si ali po telefonu na številki 041 574 213.

Scroll to Top

Prijava na servis

Kontaktirajte nas