Poletna akcija servisov spektrometrov Hitachi LIBS in XRF

S selitvijo v nove poslovne prostore, ki se nahajajo v preurejenem Hotelu 365 v Kamnici, Maribor smo pridobili prostorne in tehnično dovršene prostore, ki nam omogočajo, da vam ponudimo izboljšane pogoje za delo in širitev naših storitev. Naš novi dom je prilagojen za opravljanje vrhunskih servisnih storitev, kar nas še posebej veseli, saj začetki podjetja Merel temeljijo prav na servisnih storitvah. Da bi ta mejnik dostojno proslavili, smo pripravili posebno poletno akcijo servisov spektrometrov, ki bo zagotovila, da bodo vaše naprave pripravljene na nemoteno delovanje po poletju.

 

Poletna ponudba servisov

Med vašim zasluženim poletnim oddihom bomo poskrbeli, da bodo vaši spektrometri deležni vrhunske obnove. Ponujamo vam dva privlačna paketa:

 • Polni penzion (350 EUR): Temeljit servis spektrometra.
 • All inclusive (580 EUR): Temeljit servis spektrometra z dodatkom standardnega etalona, ki ga lahko izberete med aluminijem ali nerjavečim materialom.

Za servis vaših spektrometrov lahko izberete enega izmed spodaj naštetih terminov:

    1. avgust 2024
    1. avgust 2024
    1. avgust 2024
    1. avgust 2024

Pričakujemo vas na dan začetka servisa na naslovu Kobanska ulica 10, 2351 Kamnica.

Ne zamudite te posebne ponudbe in poskrbite, da bodo vaši spektrometri v optimalnem stanju za jesensko delo. Naj vaši spektrometri doživijo vrhunsko regeneracijo, medtem ko vi brezskrbno uživate na dopustu!

Za več informacij in rezervacije termina pišite na: blaz.korotaj@merel.si.

Scroll to Top

Prijava na servis

Kontaktirajte nas