CEM posode za MARS sistem

Posode, enostavne za uporabo in za vse vrste aplikacij.

Na razpolago je velika izbira posod, ki ustrezajo temperaturnim in tlačnim pogojem, potrebnim za popolni razklop vaših vzorcev. Vse posode so izdelane iz materialov, ki prepuščajo mikrovalove in tako vso energijo usmerjajo v vzorec. Odprto zgrajena zasnova posod omogoča hitro hlajenje, brez potrebe po posebnih dodatnih napravah. Za razklope velike količine vzorcev ali visokotlačnih vzorcev, CEM zagotavlja pravo posodo za vsako opravilo.

 

Lastnosti

• Razklop do 40 vzorcev v posodah MarsXpress

• Razklop težkih vzorcev v posodah iPrep

• Ustrezna posoda za vsako aplikacijo

Loading...
Proizvajalec

CEM

Dobavni rok

1 mesec

Brošure

CEM posode za Mars – primerjava posod

Povezava na spletno stran proizvajalca

Posode za MARS sistem

Opis

iPrep posode Edinstveno dvojno tesnilo najnovejših iPrep posod omogoča najvišje delovne pogoje izmed vseh posod za mikrovalovni razklop. Te posode so primerne za razklop izredno težkih materialov, kot sta PET in kurilno olje. Posode omogočajo tudi razklop dvakrat večje količine vzorca napram tipičnim visokozmogljivim posodam. S tem je zagotovljena boljša homogenost vzorca in nižje meje detekcije.   EasyPrep Plus posode Posode EasyPrep so robustne, visoko zmogljive posodeprimerne za razklop najrazličnejših za razklop zahtevnih organskih in anorganskih materialov. Sem spadajo številne vrste olj in polimerov ter keramika in katalizatorji.  

MARSXpress Plus 

Ta posoda temelji na preprostosti posod MARSXpress, vendar omogoča večjo delovno prostornino zaradi volumna posode 110 ml. MARSXpress Plus posoda je zasnovana za razklope vzorcev, podobnih posodam MARSXpress, kot so: rastlinska in živalska tkiva, mešani vzorci hrane, potrošniški izdelki. Za izpolnitev zahtev večine analitičnih laboratorijev je mogoče hkrati pripraviti do štiriindvajset posod z vzorci.  

MARSXpress 

Najbolj priljubljene posode, ki so na razpolago že več kot petnajst let in omogočajo razklope večje serije vzorcev. Posoda je sestavljena iz treh delov, kar omogoča enostavno in hitro sestavo. Primerna je za razklope vzorcev iz okolja, vključno z USEPA (3015a, 3051a in 3052) in EN metodami. S kapaciteto serije do 40 posod je to izbira za laboratorij z visoko pretočnostjo vzorcev.  

Podobni izdelki

Scroll to Top

Prijava na servis

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas