DadoLab hladilna škatla

Predstavlja pasivno rešitev za hlajenje pri uporabi z ogrevano sondo HP5 ali kot samostojna rešitev za določanje kondenzacije vode ali mikro onesnaževalcev z verigo izpiralk.

Škatla je narejena iz jekla AISI304 in aluminija, notranja hladilna kopel pa je izdelana iz polipropilena za optimizacijo izolacije.

Loading...
Proizvajalec

DadoLab

Dobavni rok

po dogovoru

Opis

Pri uporabi z ogrevano sondo HP5, je možno hladilno škatlo pritrditi neposredno na zadnjo stran ogrevane škatle, brez uporabe vijakov. Ta rešitev omogoča zelo kratko povezavo med nosilcem filtra in nizom izpiralk, kar močno zmanjša kondenzacijo vode vzdolž cevi. Hkrati omogoča več prostora na tleh za samo vzorčenje.Hladilna škatla je opremljena s pokrovom AISI316, ki ščiti izpiralke med prevozom ali pri dvigovanju na ravnino za vzorčenje. Robustna konstrukcija je prav tako uporabna, če hladilno škatlo z različnimi raztopinami za vzorčenje, ločeno od sonde pustite na tleh.Hladilna škatla je opremljena s praktičnim hitrim priključkom za sesalno cev, nameščenim na jekleni pritrdilni nosilec na strani škatle, ki tako podpira težke kable in ščiti izpiralke pred poškodbami.V hladilno škatlo je možno namestiti do 6 izpiralk v različnih kombinacijah, da bi zadostili različnim standardom, od klasičnih 500 ml do 250 ml za stransko vzorčenje. Glede na uporabo so na voljo različne podporne pene. Možna je uporaba  PTFE, polikarbonatnih ali polietilenskih izpiralk. 

Podobni izdelki

Scroll to Top

Prijava na servis

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas