DadoLab QB1 konstantni merilec pretoka

QB1 skupina prenosnih vzorčevalnikov s konstantnim pretokom je bila zasnovana za uporabo v različnih aplikacijah za vzorčenje zraka z nizkimi do srednjimi pretoki. Na razpolago je več modelov z različnimi pretoki, nekateri imajo vgrajeno baterijo za napajanje, model V2x5DC pa omogoča dvokanalno vzorčenje.

QB1 je enostaven za uporabo, robusten in zanesljiv. Za preprečitev škode na črpalki in plinski uri ima vgrajen zaščitni filter za prah in senzor za tekočine.

Loading...
Proizvajalec

DadoLab

Dobavni rok

po dogovoru

Brošure

DadoLab QB1 konstantni vzorčevalnik

Tehnične specifikacije

TECHNICAL CHARACTERISTICS
General
Sampled Gas ConditionAnhydrous, max temperature 45°C
Gas InletWith protection filter against solids and liquids
ConnectionsWith quick connectors
Max ambient operative temp.-10 ÷ 40°C 95% UR
Max stocking temperature-10 ÷ 50°C 95% UR
Power Supply220 Vac ±10% 50/60Hz
24 Vdc (per versioni DC)
StructureCombined steel/aluminum
Dimensions330 x 310 x 360 mm (L x P x H)
Digital Timer (*)ON/OFF Setting
(*) on request it’s available the only ON/OFF versionDate and hour
1 min resolution
Back up Lithium Battery
Automatic restart in case of power failure
Automatic/Manual Operation Mode
Specific
VOLUME
Dry Gas Meterclass G1.6
Flowrate Range0.016 m3/h 2.5 m3/h
Accuracy2% of the meausre
Counter resolution0.1 liters
FLOW MEAUSREMENTS
RotameterSee versions table 5% f.s.
Flow rate Range
Accuracy
DGM TEMPERATURE
Range-50 - 70°C
Accuracy± 1°C
Resolution0.1°C
PRESSURE DROP (EXCLUDED MODEL V2X5DC)
Vacuum meterRange 0 - 1 Bar
Accuracy± 5%

Opis

Vsi modeli so sposobni avtomatske kompenzacije padca tlaka in zagotavljanja konstantnega pretoka, tudi ob dolgotrajnem delovanju. Opremljeni so s plinsko uro, visoko preciznim merilnikom pretoka in termometrom za določitev normalne prostornine, v skladu s standardi. QB1 izpolnjuje in presega zahteve standarda UNI EN 12919 v zvezi z vzorčevalniki okolja in standardov ISO EN 9096, EN 14385 in EN 13649 za metode emisij odvodnikov. Vsi modeli so narejeni iz kvalitetnih materialov. Ohišje je iz jekla, ostale komponente pa iz lahke a robustne aluminijeve zlitine. Vsi vogali so zaobljeni in zaščiteni z gumo za varnejše ravnanje in prevoz. Nadzorna plošča je zaščitena s prozornim pokrovom iz polikarbonata. Močni stranski ročaji, izdelani iz tehnopolimerov omogočajo enostavno premikanje in dvigovanje, tudi z vrvjo.Na razpolago so naslednji modeli:QB1 V1.5 z enoglavo membransko črpalko in max pretokom 30 l/minQB1 V3.0 z dvoglavo membransko črpalko in max pretokom 55 l/minQB1 V5.0 s 5 m3/h rotacijsko črpalko in max pretokom 75 l/min Modeli z vgrajeno baterijo:QB1 V1.5BT z enoglavo membransko črpalko in max pretokom 16 l/minQB1 V2.0BT z enoglavo membransko črpalko in max pretokom 30 l/minQB1 V2x5DC z dvema enoglavima membranskima črpalkama in max pretokom 11 l/min. Ta model omogoča dvokanalno vzorčenje, vsaka linija je opremljena z lastnim merilnikom pretoka, plinsko uro, zaščitnim filtrom, termometrom in lastno črpalko. Dva ločena časovnika omogočata nastavitev različnih programov vzorčenja ločeno za vsako linijo.Ta črpalka je odlična rešitev za stransko vzorčenje emisij (ločena linija) kot je zahtevano v standardu EN14385 za težke kovine ali EN13211 za živo srebro. 

Podobni izdelki

Scroll to Top

Prijava na servis

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas