DadoLab Giano BC₁ analizator črnega ogljika

Giano BC1 je avtomatski sekvenčni PMx vzorčevalnik, s katerim lahko merimo koncentracijo črnega ogljika v realnem času neposredno na vzorčenem filtru.

Za razliko od drugih analizatorjev črnega ogljika, ki so danes na razpolago, merilna tehnologija Giano BC₁ temelji na odbojnosti laserskega žarka in ne na prepustnosti. Ta inovativni, patentiran pristop omogoča linearno korelacijo z absorpcijskim koeficientom (ABS), ki se uporablja za izračun koncentracije črnega ogljika.

Loading...
Proizvajalec

DadoLab

Dobavni rok

po dogovoru

Brošure

DadoLab Giano BC1 analizator črnega ogljika

Dodatki in potrošni material

Dodatne opcije za upravljanje in dostop do podatkov

Pametna filterna kartuša ima vgrajen pomnilniški čip, na katerega lahko uporabnik pred vzorčenjem shrani podatke, kot so npr. začetna teža filtra in ID tehnika. Med vzorčenjem se vsi podatki (temperatura, tlak, prečrpani volumen, relativna vlažnost, čas vzorčenja itd.) trajno shranijo na kartušo.

Podatki o vzorčenju so tako povezani s filtrom in se ohranijo pri transportu, po vrnitvi v laboratorij je možno podatke s pametne kartuše enostavno in hitro prenesti s pomočjo RFID čitalca in namenske programske opreme.

Z dodatno vgrajenim GSM modemom je možna oddaljena komunikacija preko mobilnega omrežja.

Preko lokalnega omrežja ali LTE / UMTS modema se je mogoče povezati z namensko spletno platformo za prenos podatkov in upravljanje.

Dostop do spletne platforme je pooblaščen samo za omogočene uporabnike, kar zagotavlja varnost in sledljivost podatkov.

Na voljo je tudi vremenska postaja, ki omogoča zbiranje podatkov vezano na hitrost in smer vetra. Vsi podatki se zabeležijo in po potrebi prenesejo s celovitim poročilom.

 

Oprema za preverjanje in umerjanje/kalibracijo

CF1 kalibrator pretoka za preverjanje in umerjanje / kalibracijo osebnih, okoljskih ali emisijskih vzorčevalnikov temelji na laminarni pretočni celici, ki zagotavlja meritve pretoka od 450 cc/min do 45 l/min.

Kalibrator pretoka CF1 se lahko uporablja za umerjanje pretoka, tlaka in volumna zraka, različica UR pa omogoča še meritve temperature okolice in relativne vlažnosti zraka.

 

Opis

Možna je uporaba zunaj na prostem ali v kontejnerju oz. mobilnem laboratoriju - dimenzije enote omogočajo vgradnjo v 19-inch stojalo.Prazen / izpostavljen rezervoar filtrov lahko sprejme do 21 filtrov in tako omogoča nemoteno delovanje do tri tedne. Izbirna hladilna naprava vzdržuje temperaturo izpostavljenih filtrov pod temperaturo 23°C v skladu s standardom EN12341.Giano BC1 je opremljen z LCD barvnim zaslonom visoke ločljivosti preko katerega spremljamo status vzorčenja in parametre delovanja. V primeru izgube energije so podatki shranjeni, instrument pa samodejno nadaljuje vzorčenje po vrnitvi omrežne napetosti.Upravljanje in dostop do podatkov je možen na več načinov. Hiter in enostaven način za prenos podatkov je možen preko USB vtičnice, ki omogoča izvoz podatkov lokalno na USB ključek.

Podobni izdelki

Scroll to Top

Prijava na servis

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas